Hvem er jeg?

 

Jeg heter André 😁 Jeg jobber som livsstilsveileder og hjelper deg gjennom dagene, ukene, og året med riktig valg av kosthold og trening.

For det er jaggu ikke lett å finne frem i denne jungelen av mat og fristelser! Men for at jeg skal kunne hjelpe deg så må jeg vite, hva er målet ditt? Vil du gjøre en forandring? Er du klar for en forandring? Fordi, det er nemlig slik at: For things to change YOU have to change! 

 

 

 

 

 

Jeg elsker å trene!

Hvorfor? Vell fra jeg var 6 år har jeg trent Taekwon Do. Det har gitt meg en selvtillit og kontroll over kroppen. Jeg startet etter jeg var 25 år å trene i naturen med løping. Løping er min svakeste side. Jeg hater det 😂 men samtidig elsker jeg det. Det går så på psyken, du kan klare 1 km til men så sier hue nei du klarer bare 10 meter også stopper du 🥴 Mennesker er flokk dyr. Hadde en løpt foran og heiet deg frem! DA hadde du klart den siste km. 

Vi er flokk dyr!

Det unike her er hva jeg tilbyr 🙌 Når du føler du sliter, du får det ikke til du har lyst til å gi opp 😭 Jeg Støtter deg, gråter med deg ( ja jeg er følsom)  Jeg PUSHER deg frem! DU skal vite at DU er en vinner, en som ikke er blant di som gir seg! 

Vi starter slik 👇

Kartleggingssamtale - hva er dine mål og hvilken hjelp trenger du? 

- Personlig tilpasset måltidsplan. 💪

- 1-1 oppfølging via telefon / facetime, e-post og meldinger og app 🙌

- Et online fellesskap med inspirasjon og motivasjon, enkel ernæringslære, oppskrifter, fellesskap. 

- Muligheten i å delta på challenger med pengepremier 😮🤑

Bonus: Skanning og smaksbuffé om du bor i nærområdet. ( ikke i corona tiden ) 

- Produkter er individuelt.

Er du klar for å endelig ta tak!