Vil du også komme i form!

Start med en enkel frokost som gjør at

💪 Du etter en lang arbeidsdag, fortsatt har energi til familien din

💪 Du endelig får kneppet igjen skjorta uten at du føles kvalt. Lårene gnisser ikke lenger. Og magen er ikke lenger i veien.

💪 Du får overskudd til å trene og ta vare på deg selv igjen

💪 Du skal lære at du skal ikke spise mindre men MER! Dette er en Livsstilsendring og ingen kur!

JA! Jeg vil komme i form

Du får samtidig tilsendt noen tips på mail. Det vil gi deg resultater, bedre helse - og det vil vises på vekta! Er du klar for å endelig ta tak!

Selvtillit, styrke og motivasjon!

- Motivasjonen sto stille

- I mange år hadde jeg bokstavelig talt rævva energi, alltid trøtt, sofa og chill var redningen.

- Dårlig trenings resultat, spiste i forhold til anbefalingene men, likevel null utbytte på andre siden. Følte jeg kunne bare gi opp.

- Sammenlignet meg alltid med andre.  

Jeg var 23 år og hadde lyst å erobre verden! Men jeg hadde ikke energi eller selvfølelsen til det. Så fikk jeg hjelp! 

Det førte til at jeg tok bedre valg med kostholdet, meg selv ikke minst! Jeg fikk mer selvtillit. Jeg sluttet å sammenligne meg med andre! Jeg startet å trene mer, jeg fikk en flyt i det jeg gjorde. Jeg ble en del av noe større, med positivitet og masse energi. Jeg har mer energi nå som en 35 åring enn da jeg var 18 😁 Vi er aldri perfekte vi kan bare bli bedre. 

💪 Resultatet🥁Jeg gikk ned 15 kg og opp 5 kg i muskel masse. Jeg hadde mer energi enn da jeg var 18, jeg hadde fått en bedre selvtillit. 

🥚🥓 Jeg begynte også å spise mer enn jeg hadde gjort før. Og her kommer nøkkelen inn. Det er forskjell på å spise mye av det du skal ha kontra spise mye av det du ikke skal ha 😉