21 dagers challenge

Oppdag din nye versjon!

Ønsker du å komme i form? Ønsker du å få mer energi til å takle de hverdagslige tingene. Sovner du på sofaen? Føler du at døgnet har for få timer? Vell jeg kan ikke trylle! Men jeg kan invitere deg med på 21 dagers challenge som er nesten det samme! Ved riktig fokus på kosthold, søvn og POSITIVITET er det utrolig hva som skjer!

Skynd deg å meld deg på!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

TRYKK HER FOR Å FÅ INFO OM VÅR CHALLENGE

Du får samtidig noen tips av meg som gjør det lettere med mat og trening

"Jeg ble en del av noe større. Selv om vi trente online og hadde foredrag online var energien så tilstede at jeg følte jeg var der! Jeg fikk mer overskudd og jeg planlegger dagene mine bedre."

Møt DIN COACH

Hei! André her! Jeg gleder meg til å følge deg på din reise på å bli mer aktiv! Ved hjelp av 21 dagers challengen har vi hjulpet flere tusenvis til å komme i bedre form. Både fysisk og psykisk. 

Ditt Mindsett

Vi har treningen du kan ta med deg overalt! Med live treninger og kostholdsforedrag så finnes det ingen unnskyldninger. Så ta med deg treningen når du er på farta!

Riktig Kosthold

Din kropp er akkurat som en bil. Du må gi den riktig næring for at den skal yte sitt beste! Så vi hjelper deg med en matplan som passer deg. Tenk om vi mennesker hadde vært som biler, da hadde det blitt ganske mange på bildynga ( les gravplassen) 

Riktig utstyr

Her trenger du ikke mye utstyr, kun deg selv som vekt. Men etter vært som du blir sterkere blir øvelsene lettere da må du utfordre deg selv. Det kommer vi til når du er klar.